Nieuwe producten
  1. Silk-Ka Kunstboeket Capri XL
    Silk-Ka Kunstboeket Capri XL
    Speciale prijs 247,50 Normale prijs 275,00
  2. Silk-Ka Veldboeket Pastel shades
    Silk-Ka Veldboeket Pastel shades
    Speciale prijs 134,95 Normale prijs 150,00

De allermooiste kunstbloemen

Een mooi accessoire voor in de woonkamer, kantoor of winkel waar je jaren optimaal van kunt genieten. We hebben het natuurlijk over prachtige kunstbloemen, kunstplanten en kunstbomen
Bij kunstbloem.com vind je de allermooiste zijde kunstbloemen en kunstboeketten van Silk-ka. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en prachtig afgewerkt. Onze kunstbloemen zijn bijna niet te onderscheiden van echte bloemen.

Kunstbloemen

Het kopen van kunstbloemen brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst hoef je niet elke week een verse bos met bloemen te kopen, ten tweede hoef je het water niet te verversen en ten derde heb je geen last van vieze geurtjes in huis van bloemen die aan het verwelken zijn. Met kunstbloemen creëer je dezelfde sfeer in huis als met echte bloemen. En bij kunstbloem.com vind je veel verschillende bloemen en takken om zelf een prachtig kunstboeket mee samen te stellen. Van prachtige Dahlia’s en Magnolia’s tot onze persoonlijke favorieten de pioenroos en bloesemtakken. Zet ze in een mooie vaas op tafel en geef elke woonruimte een kleurrijke boost!

Kunstboeket

Bij kunstbloem.com vind je niet alleen de allermooiste kunstbloemen, maar ook de perfect samengestelde kunstboeketten. Met zorg hebben we verschillende kunstbloemen bij elkaar gezocht die samen een prachtig kunstbloemen boeket vormen. Houd je van een romantisch boeket, of vind je een kunst veldboeket prachtig? Deze vind je beide in ons assortiment net als kleurrijke en klassieke kunstboeketten. Ze zullen ongetwijfeld de show stelen op je eettafel, in de keuken op het aanrecht of op de salontafel.

Nepbloemen

Kunstbloemen worden ook vaak nep bloemen genoemd. Er is geen verschil tussen deze twee termen en de benaming zegt ook niks over de kwaliteit van de bloemen.