Garantie & Klachten

We hebben als doel dat klanten tevreden zijn en blij worden van onze producten. Als er iets niet goed is, vinden we dat dan ook oprecht erg vervelend. We gaan er dan alles aan doen om je toch tevreden te krijgen.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen onze uiterste best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport, of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.
Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek, melding bij ons te maken. Liever natuurlijk zo snel mogelijk. Een mailtje naar klantenservice@kunstbloem.com met het bestelnummer en/of een korte beschrijving of foto van wat er mis is, is voldoende. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zorgen wij kosteloos voor reparatie of vervanging.

Klachten

Heb je ondanks al onze goede zorgen toch een klacht, neem dan gewoon contact met ons op via klantenservice@kunstbloem.com. Het kan altijd gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We proberen je klacht dan op een goede manier op te lossen.

Mochten we samen niet tot een oplossing komen, dan is het mogelijk om je klacht aan te melden voor bemiddeling bij het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.