Retourneren

Producten retourneren doe je als volgt:

  1. Vul het bijgevoegde retourformulier in.
  2. Doe het formulier in de doos.
  3. Stuur de producten binnen 14 dagen onbeschadigd terug.
  4. Na ontvangst van de producten wordt het retourbedrag teruggestort (via dezelfde betaalwijze als tijdens bestellen).

Bedenktijd / retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retoursturen zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via klantenservice@kunstbloem.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten (mits in goede orde en staat ontvangen).

LET OP: Als na je retour de bestelwaarde lager dan € 50,- geworden is, moeten we alsnog de verzendkosten in rekening brengen. Deze bedraagt voor bestellingen onder de € 50,- in totaal € 5,95.
Stel dus dat je voor € 55,- hebt besteld en voor € 10,- terugstuurd. Wordt het retourbedrag € 4,05 (€ 10 - € 5,95).

Als het product beschadigd is of als de verpakking meer dan nodig (om te proberen) beschadigd is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus voorzichtig en zorg ervoor dat deze bij een retour weer goed verpakt is.

Producten ruilen

Producten ruilen is geen probleem. Je kunt de producten terugsturen en opnieuw bestellen. Wel moet je zelf de kosten voor terugzending betalen.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@kunstbloem.com. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.